Home » Mezunlarımız IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü Aldı

Mezunlarımız IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü Aldı

Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü doktora mezunları Dr. Serkan Sarıtaş ve Sr. Çağrı Göken 2020 IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülünü aldı.

Dr. Sarıtaş bu ödüle “Signaling Games in Networked Systems” başlıklı Prof. Dr. Sinan Gezici ve Prof. Dr. Serdar Yüksel’in tez danışmanlığında 2018 yılında tamamlamış olduğu doktora tezi için layık görülmüştür.

Dr. Göken bu ödüle “Optimal Parameter Encoding Strategies for Estimation Theoretic Secure Communications” başlıklı Prof. Dr. Sinan Gezici’nin tez danışmanlığında 2019 yılında tamamlamış olduğu doktora tezi için layık görülmüştür.

IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülleri IEEE araştırma alanınlarında Türkiye’deki üniversitelerde tamamlanan en iyi doktora tezlerini ödüllendirmek için 2017’den beri verilmektedir. Programın başından beri geçen dört yılda toplam 21 doktora tezi ödüle layık görüldü. Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunlarından Dr. Sina Rezaei Aghdam 2018 yılında ve Dr. Musa Furkan Keskin ise 2019 yılında bu ödüle layık görülmüştü. Ödül programı ve önceki yıllarda IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülünü kazanan kişilerin listesine IEEE Türkiye’nin sayfasından (https://ieee.org.tr) ulaşılabilir.