Home » Mezunumuz IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü Aldı

Mezunumuz IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü Aldı

Doktora mezunumuz Dr. Musa Furkan Keskin 2019 IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülünü aldı. Ödül Töreni 3 Ekim 2020 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı.

Dr. Musa Furkan Keskin, “Visible Light Positioning Systems: Fundamental Limits, Algorithms and Resource Allocation Approaches” başlıklı teziyle 2019 yılı IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü’nü kazandı. Dr. Keskin doktora çalışmalarını, Prof. Dr. Sinan Gezici’nin danışmanlığında, Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde 2018 yılı Ağustos ayında tamamlamıştır.

IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülleri IEEE araştırma alanınlarında Türkiye’deki üniversitelerde tamamlanan en iyi doktora tezlerini ödüllendirmek için 2017’den beri verilmektedir. Programın başından beri geçen üç yılda toplam 16 doktora tezi ödüle layık görüldü. Bu ödüle Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunlarından Dr. Sina Rezaei Aghdam da 2018 yılında layık görülmüştü. Ödül programı ve önceki yıllarda IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülünü kazanan kişilerin listesine IEEE Türkiye’nin sayfasından (https://ieee.org.tr) ulaşılabilir.