Home » Doktora Öğrencimiz En İyi Bildiri Ödülüne Layık Görüldü

Doktora Öğrencimiz En İyi Bildiri Ödülüne Layık Görüldü

Bölümümüzün doktora öğrencilerinden Furkan Kökdoğan, 2021 IEEE International Black Sea Conference on Communications and Networking (BlackSeaCom) en iyi bildiri ödülünü kazandı.

Furkan’ın çalışması “Position Estimation in Visible Light Systems in the Presence of Malicious LED Transmitters”  başlığıyla ve tez danışmanı Prof. Dr. Sinan Gezici’nin ortak yazarlığıyla yapılmıştır. Bildiride görünür ışık konumlandırma sistemleri ele alınmakta ve kötü amaçlı kullanıcıların varlığı altında en iyi konum kestirim teknikleri önerilmektedir.

IEEE BlackSeaCom dünya genelinden akademinin vizyoner üyelerini, araştırma gruplarını ve endüstri firmalarını Karadeniz kıyılarında bir araya getirmek amacıyla Karadeniz çevresindeki ülkelerde düzenlenmektedir. 2021 yılında COVID-19 salgını nedeniyle Mayıs 2021’de çevrimiçi olarak yapılmıştır.