2022 Lisansüstü Araştırma Konferansı 27 Ocak 2022 tarihinde yapılacaktır.

Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve IEEE Bilkent Öğrenci Kolunun ortak olarak düzenlediği 32. Lisansüstü Araştırma Konferansı 27 Ocak 2022’de EE Binasında yüz yüze gerçekleşecektir!

Lisansüstü Araştırma Konferansı (GRC), Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisansüstü öğrencilerinin çalışmalarını sözlü ve poster oturumlarında sundukları tam gün süren bir etkinliktir. Ayrıca, seçilmiş bir grup lisans öğrencisi de proje demolarını sunacaktır.

Öğretim üyelerinin oylarıyla belirlenen en iyi sözlü ve poster bildiriler için ödül töreni yapılacaktır. GRC, aday öğrencilerin bölümdeki öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencilerle tanışma fırsatı bulduğu bölüm sunumu ile sona erecektir.

Comments are closed.